topbella

Sunday, 4 September 2011

Kisah Raya Lagi

Raya ketiga Cik Diba join beraya dengan kawan-kawan. 
Memang tiap-tiap tahun spare 1 hari untuk raya dengan kawan-kawan. 
Tapi tahun nih agak suram sikit sebab 4 orang jer join beraya nih. 
Aih tak per lah berempat pon dah kira oke. Tahun nih dapat beraya 7 rumah jep. 
Paling tak boleh lupa kitorang beraya ke JJ. HAHA. Beraya kat wayang. :)) 

Farah dan Piah. ( memang tiap2 tahun pasti join)

Nina dan Cik Diba ;)) ( lighting terlebih )
P/S: tuh jer Cik Diba nak bagitau ;)




Masa itu Pantas ;))

Wah lama kan tak update blog ;) Aiseh Cik Diba saje jer wat sibuk. HAHAH padahal malas nak update blog. Saje jer suruh korang selak-selak entry lama-lama ;) Hehe. Oh hari nih nak update pasal Cik Diba bakal berangkat ke Kedah yep rakan-rakan. Jadi nanti makin sibuk ler. Korang pon boleh tengok sang labah-labah bakal jadikan blog Cik Diba sebagai rumah baru mereka ;)


Raya tahun nih tak berapa nak rasa bahang kehangatannya (ayat BM A++). Mungkin kepala dah serabut nak fikir barang-barang nak bawak ke U + fikir keadaan kat sana. Esok ada open house kat rumah. Selasa pepagi dah flight ke Kedah. Jadi selamat tinggal Selangor, welcome Kedah. Pasni Cik Diba cakap hang2 cheq2 lah ngan korang. Hoho.

 
Oh pada kawan-kawan yang daftar hari nih wish korang GOOD LUCK dan jaga diri baik-baik. Tahniah korang sebab dah melangkah ke U. Hehe. Kepada yang tersayang pon good luck yep, sila jangan nakal-nakal di MELAKA sana ;))
P/S: Jemput datang ke rumah saya esok ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo