topbella

Friday, 24 February 2012

Tidur Berdiri

Assalamualaikum my dear bloggers ;) Now my all ada di UUM. Sudah seminggu kembali ke U untuk sambung study bagi sem 2. Hiyak! *kasi menggeliat sekejap. Semester dua ni aku terasa sangat awesome sebab subjek yang sangat tough oke! grr~ Normal lah kan sebagai student. Mai tengok jadual aku sat

*klik untuk membesar

Nampak tak jadual tu berterabur :) Ni aku tengah pening kepala pasal tutorial untuk financial management aku tak tersenarai dalam jadual. Sabo yo lah. Papehal good luck untuk kalian semua yang sedang menempuh sem baru ni :)

P/S: aku rasa nak pitam first week dah kene wt tutorial :)

Monday, 13 February 2012

Ustaz Azhar Idrus Pesan

credit to 9GAG in MALAYSIA

P/S: ha ingat tu!

Friday, 10 February 2012

Gambar Private (untuk tontonan ipta dan seangkatan)

Assalammualaikum. Apa habaq hangpa sume? sihat na :) Korang sume tengok tajuk tuh. Alah mula lah nak pikiaq bukan2 tu kan? kan? Sebenarnya semalam result untuk final exam kuar :) Perh berdebar aku tunggu tapi macam hantu jer aku tunggu asik loading ralat. Tak ke ada hantu. Hadoi. Petang tadi baru dapat check tau. Aku dah rasa give up nak cek asik ralat jer. Paling tak leh blah tu ada pulak tiada data slip pekse aku. Hampeh~


klik untuk tumbesaran :)
P/S: tahniah kepada sume. :) Usaha lagi next sem meih

Wednesday, 8 February 2012

Biar Gambar Berbicara (Make it True)


dulu nak dell sudah dapat now ini pula :)

Friday, 3 February 2012

Surat Untuk Bakal Hubby =)

:. My dear FUTURE Husband .:|:.

♥ I will cook. I will clean. I will shop. I will be the best wife, ever, InsyaAllah..
I will dress up for you. I will maintain my appearance for you. I will make sure to be the best wife I can be, InsyaAllah.. I will have children with you & I will raise them to be the best they can be. I will be the best mother, InsyaAllah..
All this - as long as you promise me one thing ♥

|♥| Help me, accompany me in getting to Jannah ! |♥| InsyaAllah (✿◠‿◠)
 
 P/S: making gulai tempoyak udang =)

Thursday, 2 February 2012

Rupanya mereka ada bakat =)

First time ku lihat sudah boleh gelak guling-guling. Ku fikir siaran terganggu. Oh rupanya tidak. GOOD JOB TV3

Kek Yang Indah

Assalammualaikum. Hari ni nak bawa anda semua ke butik kek. Sesiapa yang nak cari rekaan kek yang lain daripada yang lain boleh lah ambil idea daripada gambar-gambar ni =)

Ni bagi yang rasa-rasa nak wat kek birthday ala-ala princess boleh lah try rekaan ni
Ha ni bagi orang yang dok gilo bebenor main cubic.
Boleh ler bagi kejutan kat kawan-kawan.
Takpon pada pasangan yang sedang cari kek hantaran pon boleh cuba.
Oke ni pada tukang jahit di luar sana marilah wat rekaan kek begini.
Pada yang mempunyai ibu yang suka menjahit boleh ler hadiah kan kek bentuk begini.
Sweet u~

Ini untuk si ulat buku =)
Percaya atau tidak orang yang buat kek begini sangat kreatif. Ku mahu mencuba tapi kek yang hiasan biasa pon tak lepas. HAHHA

P/S: credit to abe google =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo