topbella

Wednesday, 31 August 2011

MERDEKA RAYA 2011

SELAMAT HARI RAYA ;))
SELAMAT MENYAMBUT KEMERDEKAAN KE-54

Wednesday, 24 August 2011

Episod Doodle *percubaan guna adobe photoshop ;)


Hai korang hari nih Cik Diba habiskan masa dok belajar lukis doodle guna photoshop. Huwa sakit mata gak r wat doodle nih. Huhu. Sebenarnya wat banyak percubaan tapi ada dua jep yang jadi. Meh tengok meh.
Percubaan yang ntah keberapa dan akhirnya dapat gak jadi ;)

Ni yang kedua lepas yang atas tuh ;) Ni nampak dah pro sikit la ;))





P/S: nak kemas kan lagi :))

Benci Dengar Lagu Raya

SELAMAT HARI RAYA. Eh terawal pulak. Hehe. Lama kan tak nampak entry Cik Diba yang terbaru. Aish bukannya tak nak wat entry tapi sibuk meih. Yelah dah nak raya macam-macam kene buat. Lagipun after 1 week raya dah nak masuk U pulak. Lagi lah bertambah sibuk nak cari barang sume. Hehehe.


 
oh sibuk 

Oke abaikan pasal buzy kejadah tuh. Mari mulakan episod menaip. Hehe. Cik Diba nak bagitau sekarang nih Cik Diba tak berapa nak gemar dengar lagu raya. Eh bukan tak suka lagu raya. Tapi tak suka lagu raya sekarang. Aih tak best langsung. Lagu raya dulu-dulu lagi best. Sentimental sikit. Kalau nyanyi pon ada feeling. Tapi lagu raya sekarang hampeh kan? kan? kan? Patutnya lagu raya tak payah ler nak di rap kan ke, rock ke. Tak seronok tau. Dah ler tak faham. Pastuh Cik Diba paling tak suka bila lagu raya yang lama dibarukan. Yelah kalau nyanyi tuh still macam dulu takpe. Nih di ubah kasi laju sikit la apalah. Sakai jer aku dengar. Aish. Tapi Cik Diba tak tau ler kalau korang minat dengar lagu raya sekarang.

 
:)
Nah List Lagu Raya yang best :
  • Selamat Hari Raya - Saloma
  • Dendang Perantau - P. Ramlee
  • Balik Kampung - Sudirman
  • Suasana Hari Raya - Anuar Zain & Elina
  • Satu Pagi Di Hari Raya - Raihan feat Nowseeheart
  • Anugerah Aidilfitri - Siti Nurhaliza

P/S: ada permintaan suh tunjukkan doodle. Malu makcik ;)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo