topbella

Friday, 5 August 2011

Seksi Kaw. grr

Eh2 entry lagi. Oke sude rajin kan. Ha amik korang baca. Haha. Cik Diba baru jep balik dari bank. Eh2 bukannya nak simpan duit. Banyak sangat lah duit Cik Diba kan nak simpan2. Haha. OH Cik Diba nak wat bayaran UUM nih. Banyak tuh kene bayar. Oke yang pasti dah selesai tak per. Dah lega. Err sebenarnya otak tengah serabut nak packing barang lah. Lagi sebulan wei nak masuk U nih. Meh Cik Diba kasi highlight sikit SEBULAN LAGI. Grr macam-macam Cik Diba fikir nih.

Oh dah korang sila abaikan yang tuh. Ha semalam Cik Diba ada cerita pasal pelanggan kat SINI. Ha hari nih nak kasi sambung pasal peniaga dan sikit pasal pelanggan. Cik Diba tengok ada lah peniaga nih mak aih seksi kaw. Siap bubuh makeup bertepek 1 muka. Putih lepak-lepak kaw. Adoi kak oii nak meniaga makanan ker nak meniaga body. Err bukan apa kecian kat pelanggan yang beli tuh kak tak pasal-pasal kurang pose pahala die uh. Sapa nak tanggung? Kalau yer pon nak kasi laku tak payah ler sampai nak tayang body kaw tuh. Ish2. Bukan setakat peniaga jer macam nih pelanggan pon ada gak. Err seksi wei boleh terkeluar biji mata + hidung boleh berdarah. Aww. Kot yer pon ko nak jadi super model Cik Diba rasa tak payah kot kalau setakat nak ke pasar. Kucing tengok pon meluat wei. Huhu

Mungkin Cik Diba rasa dorang nih tak cukup duit nak beli kain lebih. Err tak pon terlupa nak wat peruntukkan nak beli kain lebih. Grr kalau nak wat dosa tuh tak payah lah nak melibatkan orang lain. Kecian dorang sume. Kalau nak seksi tuh agak-agaklah kan. Ni bulan pose kak oii. Kasi hormat lah sikit. Aih kan tegur mula lah kata orang tuh jeles lah apa lah. Err tadi baru jer dengar kat radio HOTFM pasal apa yang korang tak tahan kat bazar ramadhan. Mak aii ada sorang lelaki nih kata tak tahan tengok pumpuan pakai legging tapi pakai tudung. Ehh kak oii legging tuh kasi pakai kat rumah je r. Kalau nak bergaya pon agak-agak r. Kalau korang nak tau pasal legging nih korang boleh pegi blog SCHAZA ZEDANE. Eh malu wei even bukan Cik Diba yang pakai. Terasa gak malunya. Kita sama-sama perempuan meh ler jaga kehormatan. Even aku nih bukan ler baik sangat. Tapi meh kita berubah.

Comel kan macam ni?
*sumber pakcik google


P/S: kedai mana jual baju kurung murah yep

0 luahan perasaan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo