topbella

Saturday, 6 August 2011

Saya Suka Kembar ;)

Selamat Berpuasa korang. Amacam hari nih puasa. Masih boleh bertahan *sambil angkat2 kening. OH ya sapa suka kembar? means anak kembar. Tak pon korang memang dah ada kembar. Cik Diba suka ada kembar sebab kita tak payah susah-susah nak cari kawan baik kan. Boleh share-share citer, pastuh boleh wat macam-macam sesama. Err hari kahwin pon boleh sesame kot. Hehehe

Alolo comelnya ^__^

Err Cik Diba kan meniaga, jadi ada sedara nih die kembar tau. Diorang tolong gak meniaga. Mula-mula memang tak dapat beza dorang. Sebabnya dorang nih suka tukar-tukar. Means hari nih akak yang tolong esok pilak adik. Memang mula-mula tuh tak perasan pon diorang wat macam tuh. Sebab diorang tuh kalau tersalah panggil nama pon diorang just senyapkan. Huhu. Tapi sekarang nih Cik Diba dah dapat beza kan. Sebab yang akak uh banyak cakap tapi yang adik kurang sikit. Diorang nih suka bergaduh. Pelik Cik Diba. Yelah diorang sebab berebut gula-gula pon boleh sampai tarik-tarik rambut. HAHA tapi diorang memang rapat. Suka tengok diorang ;)

Kembar lelaki dan perempuan ;)
cute seih


P/S: best kot ada kembar. Sapa nak anak kembar?

4 luahan perasaan:

✿cik tempe✿ said...

saye pon nak kembar...mesti best kan :)

Adibah Jumali said...

mesti lah best.
;))

Lun said...

alalala comey nye. sy ada koleksi baby comel. sekadar berkongsi :)

http://goo.gl/LTzrw

Adibah Jumali said...

wah yeke.
t saya tgk ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo