topbella

Monday, 1 August 2011

Love Full of Poison

Assalammualaikum. Alhamdulillah baru jer selesai bersahur. Korang sume dah bersahur belum? Jangan tak bangun sahur dah lah yep. Ni entry di waktu pagi-pagi sebelum matahari terbit. Uhuk. Time puasa jer rasanya boleh tulis entry waktu macam nih kan. Hehehe


Ok back to the topic. Who says love always colourfull? Sometimes love will become poison. *ececeh speaking kaw. Love tuh tak selalu nya wangi jep. Kadang-kadang ada jugak terselit bau pencemaran udara. Alah love kan sebahagian daripada hidup. Siapa kata love tuh sentiasa bahagia? Ada juge kadang-kadang terselit kesakitan uh. Kesakitan love tuh kadang-kadang boleh membunuh kan. Yelah ada orang keciwa sebab putus cinta tak pun cinta bertepuk sebelah tangan sanggup kot bunuh diri. Ada juge sanggup membunuh sebab jeles. Cuba tengok berita kat surat khabar uh mesti ada 1 hari tajuk berita "SEORANG REMAJA MEMBUNUH KEKASIHNYA KERANA CEMBURU" See betulkan Cik Diba cakap LOVE CAN BECOME POISON AND END WITH DIED. huhu.



Alah sebenarnya yang penting diri sendiri kene kawal perasaan. Kebanyakkan yang dok nak bunuh diri sebab keciwa tahap dewa uh sebab tak dapat kawal diri lah tu. Kadang-kadang bila nangis-nangis sebab love nih macam tak berbaloi jer kan. Baik ler menangis sebab terkenang dosa kita wat. Huhu. Menangis sebab menyesal diatas dosan-dosa yang kita lakukan. Itu adalah yang terbaikkan. Ok korang renung-renungkan dan selamat beramal :))


P/S: mao solat subuh :)

0 luahan perasaan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo