topbella

Sunday, 31 July 2011

Bila Berjumpa Macam ni Lah

Baru balik dari terawih. Alhamdulillah dapat wat full terawih ;) Lama dah tak terawih kat tempat Cik Diba nih. Selalu bila puasa jer mesti kat sekolah dan tahun lepas kat matrik. Oh ada something jep Cik Diba tak suka kat masjid uh, bila solat jemaah jep sume tak suka berdiri rapat-rapat. Ai mesti ada kosong tengah-tengah. Tua dengan muda sama jep. Bila suruh rapat sikit jer ganjak still ada ruang uh. Last-last tak boleh nak wat per da. Huhu

Sebenarnya bukan nak cite pasal uh nak cite pasal hari tuh ada kuar dengan membe-membe sekolah rendah. Wah sangat seronok. Kitorang pegi main boling. Ha time nak balik main boling uh kitorang naik lif. OMG lif dia macam dalam cite seram. Pastu tangan membe Cik Diba nih sangat gatal. Die tekan sume butang lif uh. Tempat boling tu kat tingkat 5 means tingkat paling atas sekali. So membe Cik Diba nih tekan tingkat 4,3,2,1. Aih paling tak tahan bila sampai timgkat 4 dengan 3. Mak aih gila gelap kot. Sunyi beb. Nak tambah seramnya pintu lif tuh boleh pulak tutup lambat gila siap bunyi ngeri bagai. Hampeh tol membe Cik Diba nih. Last-last die yang takut gak. Hoho. After main boling kitorang pegi MCD. Okew memang tempat wajib pegi ;) hoho. Biasa lah bila jumpa macam-macam cite kuar. Gosip jangan cakap lah. Sepanjang jalan cite tak putus-putus. Oke penat dah taip. Cik Diba kasi korang tengok jer lah gambar yep;)


Ni lah membe Cik Diba yang gatal dok tekan-tekan butang lif uh.
Beliau ialah AZWAN KIMORI

Ni dia SITI HAWA ;)
Die lah ketua jerit bila pintu lif bukak ;))

Ha baju biru uh ADRI ;)
Die ni takut men boling.

Boleh kot jadi duta MCD Banting ;)

^__^

A'an sila jeles ;))


P/S: Selamat Menyambut Bulan Ramadhan. Kurangkan kontroversi tingkatkan amal ibadah ;)

2 luahan perasaan:

M Firdaus Mohd said...

selamat2. untunglah ada member yg suka gathering, kita ni ada member takda member sume sama sahaja sebab sume member adalah lelaki.ahha.

Adibah Jumali said...

hehe. tu pon tetibe jep.
bosan2 tu yg wt rncgn kuar sesme.
hahaha. ok what ad gk member uh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo