topbella

Friday, 8 July 2011

Perhimpunan Digi

Aih tetibe hari ni kecoh-kecoh kat rumah nak pergi keluar beli barang lah isi minyak bagai. Sebabnya simple jer esok tak boleh keluar. Sume ni disebabkan perhimpunan bersih uh. Cik Diba tak faham ler perlu ker perhimpunan macam ni nak dibuat. Kalau wat perhimpunan perarakan yang menyenangkan orang ramai takper, tapi ni menyusahkan orang jep. Esok sesape yang guna line digi samada fon ataupon broadband Cik Diba confirm line full, broadband pun laju jep. Hahaha.


sume esok nampak macam ni ker?


Pendapat Cik Diba lah kan daripada join perhimpunan bersih cam ni. Penat-penat berarak terjerit terlolong baik lah korang wat gotong royong bersihkan kawasan-kawasan. Ha lagi mulia, tak kacau orang senang kan orang adalah. Jadi mari berfikir secara matang jangan berfikir cara budak tadika ;)


P/S: Malas nak campur. Esok wat perhimpunan bersihkan kampung lagi baik ;)

5 luahan perasaan:

[muaz] said...

haaa aku nak luah sikit lah pendapat. kita semua anti dan menolak perhimpunan semata-mata sebab heboh dalam media arus perdana kita yang perhimpunan ini adalah 'haram'. sedangkan kalau kita baca tujuan diadakan perhimpunan ini, takde ancaman pun. "perarakan yang menyenangkan"? tak menyusahkan pun kalau takde orang block jalan untuk cari: baju kuning. wajarkah?? pendapat je lah. kang aku plak kena tangkap HAHAHA

Adibah Jumali said...

hahaha..
gler pnjg ko ny pndpt.. pnt ak baca..
alh yg pnting mls nak amik tau ;)
hahha

[muaz] said...

mana boleh tak ambik tahu, beberapa tahun nanti kita kena mengundi. mana boleh mengundi tanpa ambik tahu!! hahaahah

EYFAalias said...

HAHAHAHA. DIGI! tak ter fikir pun. ehhee. eyfa pn tak amek port pasal benda ni.

Adibah Jumali said...

muaz: alh tu lmbt ag.. pening lah fkir bnda jadah ni.. bek fkir cmne nak jadi jutwan.. hahha
eyfa: x pyh fkir buat sesak nafas jep

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo