topbella

Wednesday, 20 July 2011

Ceria Dengan Awak

Petang yang indah sambil ditemani cerita happy feet. Sbebnarnya dah lama sangat memendam perasaan nak wat kisah pasal seseorang nih. Cik Diba miss betui sama die. Die lah teman yang kongsi macam-macam time dekat matrik dolu. Sangat-sangat rindu die.
Oh sebenarnya nak cite pasal roomate Cik Diba dekat matrik dolu. Yelah sempena dah nak masuk U nih akan bakal dapat roomate yang baru. Jadi tak nak lah lupa pada roomate yang dulu. Sebenarnya dekat matrik 1 bilik 4 orang tapi tak tau lah kenapa Cik Diba hanya dapat sorang roomate. Lagi 2 roomate tuh suka dok bilik kawan die dari awal masuk dulu. Aih mungkin tak seronok agaknya ada roomate macam Cik Diba *kecewa. Huhuh. Tapi tak per sekurang-kurangnya ada gak sorang jadi roomate. Heheh. 


Mula-mula time nampak roomate Cik Diba nih, Cik Diba ingat die nih sombong. Yelah muka die macam sombong. Tapi sebenarnya die lah yang mual-mula tegur Cik Diba. Cik Diba bukan taknak tegur tapi takut nak tegur sebab die macam garang jer. Hehehe. Tapi dah lama-lama kenal roomate Cik Diba nih sangat lah oke. Best jer duk ngan die. Tak de lah dok kedekut ke dengki ke. Kalau die outing ngan kawan-kawan die mesti die nanti call Cik Diba tanya nak kirim pape tak? See betapa caring roomate kuh ini. Hehe Dulu time hari Jumaat malam kitorang suka stay up. Bukan stay up sebab study tapi stay up nak tengok midnight kat tv3. Hoho. Time tuh tak ramai dok berebut-rebut tengok tv. Paling best bila time nak exam, punya lah malas + nak jimat duit roomate Cik Diba nih bawak lah toaster. Apa lagi kitorang gilir-gilir lah beli roti. Bayangkan seminggu jer kitorang beli 2 buku roti. Ha betapa kuat nya makan :)) Sekarang nih kalau pepagi makan roti mesti dok ingat kat roomate Cik Diba yang sorang nih. Kitorang dulu memang suka tengok movie kat laptop. Ada sekali tuh tengok movie korea sampai 4 pagi. Hahahah hebat kan. Kitorang kadang-kadang suka wat kerja sama-sama. Walaupon kitorang nih lain course kitorang tetap ulangkaji sesame tau. Dulu masa study week kitorang sanggup dok betapa dekat libary sebab takut nanti tido kalau study kat bilik. Hahah nampak baguih kan kitorang *puji lagi. Aih memang tak dapat nak lupa lah segala kenangan ngan roomate Cik Diba nih.


Dan mari Cik Diba kenalkan roomate Cik Diba:


Shahmini Fauzi
Ni dia SHAHMINI FAUZI :))
Cik Diba miss u sesangat lah beb.
t jangan lupa kat cheq na.



P/S: jom share cite pasal roomate korang

4 luahan perasaan:

Suhazli said...

muka lebih kurang sama je dengan awk?huhu..

takpe..hubungan camni takkan terputus punya la..yg penting kamu ingat dia and dia ingat kamu..slalu la kontek2 ye?

A'an said...

Roomate ko muka kemain comel ko ckp garang. haih.. haha.

Adibah Jumali said...

suhazli: aik biaq betui sama.. heheh

Adibah Jumali said...

A'an: hehehe :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo