topbella

Wednesday, 20 July 2011

Benci FB Bila

Malam yang indah lepas berjalan-jalan 1 uptown. Macam barang kat uptown orang pon macam-macam ragam. Huhu. Oke macam biasa lah kalau dah dok kat rumah pasti tangan gatal-gatal nak buka fb. Uish tuh benda tak boleh miss. Hehehe

Oke first thing bila dah buka fb pastinya check ada tak mesej, notification dan ada tak yang add *ceh ayat cam glamor jep orang nak add2. Haahah check notification punya lah penuh. Oke meh check satu2. Ha ni yang Cik Diba paling menyampah benci++ nak buka fb. Noti tuh penuh dengan event ntah apa-apa. Event tido lah, event jalan-jalan lah. Oh yang paling tak menahan event nak like gambar uh. Hey perlu ker nak create event untuk benda macam tuh. Kalau event majlis kahwin ke majlis harijadi ke, aih tak per lah lagi. Masi boleh nak ampun-ampun tau.

nampak jer perkataan event terus ignore. Semak


Benda yang second Cik Diba paling benci menyampah muak nak muntah tengok. Ni ha bile orang dok suka main benda-benda game kat fb uh pastu dok suka tag2 kat Cik Diba. Hey kadang-kadang noti tuh penuh sebab benda-benda tag game jep bukan sebab orang komen pape. Aish serabut tau. Rasa cam nak bagi warning jep kat orang yang suka hantar macam tuh. Kalau lah boleh hide untuk noti macam tuh mungkin Cik Diba orang first yang akan buat. huhuhu


Oke nih game paling tip top Cik Diba dapat.
Macam nak hentak-hentak jer orang yang bagi uh.


P/S: Harap sangat korang tak wat macam nih



6 luahan perasaan:

A'an said...

betul betul betul!! menyampah ai.

al_hakim said...

biasa la..ramai peminat..hehe..nasib tak men farm ville..kalau tak mesti penuh notice kan..hehe

Adibah Jumali said...

a'an: kan

Adibah Jumali said...

al-hakim: pemint mne plk.. hoho

afrooctopus said...

game tu yang paling tension =.=

Adibah Jumali said...

haha.. see sume tension

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo