topbella

Thursday, 14 July 2011

Debaran sudah tiba

Assalammualaikum korang! Korang sihat tak hari ni. Moga korang sume sihat yep. Uh hari ni Cik Diba tak sihat. Demam datang balik. Hua nak nangis jer rasanya bile dapat demam nih. Dahl ler batuk ala-ala orang tua. Aish gatal betul tekak. Rasa nak garu-garu jep kalau boleh. Suara pon dah macam orang karaoke 10 lagu. Uish dah serak-serak suara Cik Diba.

Muka sakit ;(

Walaupon dalam keadaan sakit still gigih nak update blog. Oh betapa Cik Diba sayang sangat sama dunia blog ini. Sebenarnya hari ni dupdap2 sebab esok keputusan UPU untuk degree keluar. Asih mana lah Cik Diba tercampak yep. Entah dekat entah jaoh. Oh mari lah sama-sama doa untuk Cik Diba dan rakan-rakan lain semoga kitorang tak kene course lelong.Oh kepada yang serupa sebaris dengan Cik Diba selamat maju jaya :)) Hope korang dapat U yang korang nak yep :))


P/S: hati makin berdebar

5 luahan perasaan:

A'an said...

uhuii takutnyee.. manelah kita dicampak nanti..?

A'an said...
This comment has been removed by the author.
Adibah Jumali said...

tu lah..
dupdap2 jadinya

acadbobo said...

gud luck same kamu..

Adibah Jumali said...

kamo jugak..
g.luck

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo