topbella

Tuesday, 19 July 2011

Impian Cik Diba

Hai there. Tadi Cik Diba baru jer baca satu novel nih cite pasal cafe. Oh tetibe teringat dulu penah wat enrtry IMPIAN SAYA dekat blog lama. Jadi Cik Diba rasa nak kongsi balik lah kat korang sume. Mai baca:



assalammualaikum
Hari ni nak cte pasal impian. Cik Diba nak buka 1 cafe yang lengkap dgn ruang study utk pelajar dan cyber cafe Dekat bawah ni Cik Diba letak gambar design cafe idaman Cik Diba. So ap lagi meh ler tgk. mne r tau akan datang Cik Diba akan bukak cafe cm ni.. pray for me ya :))

SUMBER IDEA: PERSEKITARAN TEMPAT SENDIRI
KONSEP: SANTAI
PELANGGAN: SEMUA GOLONGAN TERUTAMA PELAJAR
TEMA WARNA: BRIGHT COLOUR AND DARK COLOUR



ni khas datang untuk makan2 + minum2 + borak2



ni untuk pelanggan yang datang ramai terutama keluarga




ni bagi yangg nak gune komputer ada tmpt disediakan.. sblm tu pndai2 lah bayar erk dlu ^_^


ni ruangan khas untuk pelajar yang betul2 nak study dan memerlukan sumber rujukan.


ni untuk ruangan meeting atau ruangan berbincang secara tertutup.
sespe nk gune bilik ni kene r tempah dulu.


ni untuk para penggemar buku atau ulat buku. 
boleh lah makan2 minum2 sambil baca buku kat sni.



ni untuk ruangan dapur terbuka. 
dimana korg boleh tengok secara livediorag ni masak. 
maybe kt sini Cik Diba akan letak untuk ruangan wat pencuci mulut. 
kerusi2 kat tepi2 tu utk sespe yg rase2 nak cube2 wt boleh lah duduk kat situ ok..

yg ni ruang dapur utk makanan berat.

Align Left(gambar sumbangan google images)


Cik Diba harap korg dapat ler membayangkan cafe idaman Cik Diba. moga2 lah tercapai hendaknya.. hoho :))

SAYONARA

P/S: apa korg ny impian???

6 luahan perasaan:

acadbobo said...

nanty kite wat ye..huhu.. :)

afrooctopus said...

Haha.best nye impian ! :D Goodluck yaawww

Adibah Jumali said...

acad bobo: hoho oke..

Adibah Jumali said...

afrooctopus: thnkz yaww

rahimah.Y said...

nanti saya bekunjung.tapi tampak mahai..bg diskaun lah.hehehe

Adibah Jumali said...

hoho..
demi kak mah saya sggup bgi diskaun :))

nanti kita wt membe card ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo