topbella

Wednesday, 6 July 2011

Pertama Kali :))

Ingat hari ni malas nak update blog pepanjang kan. Yelah hari ni kan hari Rabu. hehe. Tapi. Tapi tak sabar nak bagitau korang nih. Hey Cik Diba menang contest yaw. Hua seronok lorh :)) nampak dah senyum lebar-lebar uh. hahaha Sebenarnya tak lah menang tapi sebab penyertaan 2 orang jep jadi nak tak nak dapat gak lah :)) Penganjur contest, Cik Raplah cakap die just bagi saguhati. Hehe.. Tu pon dah kira untung. Bukan senang nak dapat.

Actually ni rasanya contest first Cik Diba join. Oh ha Cik Diba join contest ni masa kat blog lama taw. So kalau korang nak tau contest per yang Cik Diba join sampai dapat saguhati nih sila lah klik. Oke nak enjoy dengan hadiah Cik Diba :))


P/S: thankz Cik Raplah. Lain kali wat ler lagi contets :)) hahaha

2 luahan perasaan:

Ku Azhar said...

Waa..xbuat wordless wednesday ke?

Adibah Jumali said...

buat juge..
hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo