topbella

Saturday, 9 July 2011

Sayang Encik Domo

Sebenarnya dah lama nak wat entry pasal domo ni. Hehe. Tapi tak tau ler kenapa asik nak tangguh jer. Ish2 sila ketuk Cik Diba dengan pensel ;)) Oke actually hari tuh masa date dengan En. Sayang dekat JJ die ada tanya nak apa untuk hadiah birthday yang tertangguh. Ceh siap bagitau tertangguh kat korang uh. haha maaf En. Sayang. Time tuh Cik Diba sangat blur tak tau nak suh die beli apa. Jadi time pusing-pusing 1 JJ sampai kaki melecet bagai nampak lah bear domo nih. Apalagi sepantas kilat dengan muka berharap cakap dengan En.Sayang nak bear domo uh. haha. Sangat suka biler dapat bear domo. Love u En.Sayang.


Ha ni die Encik Domo.

Sebenarnya masuk Encik Domo nih dah 3 bear Cik Diba kumpul sume nya dari En.Sayang. eee sangat tak matured lah Cik Diba nih. Asal birthday jer mintak bear. Hahaha. Oke tahun depan punya birthday mintak tudung dengan baju kurung bole ;)) hahaha Thankz En. Sayang.


P/S: oh Cik Diba tak beli lagi hadiah untuk birthday En.Sayang. Tangguh lagi ;(

4 luahan perasaan:

A'an said...

Domo-kun comell :)

Adibah Jumali said...

hehe..
mmg comel

acadbobo said...

hahaha...cumil sangat..

Adibah Jumali said...

tgk r spe yg pilih ;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo