topbella

Friday, 8 July 2011

Teringin nak wat gaya gitu ;)

Oke malam ni tetibe terasa nak wat entry luahan perasaan keinginan Cik Diba. Uih gaya macam apa jer. Hahha. Sebenarnya terlintas nak wat entry ni sebab tadi ada baca 1 blog pasal tutorial make up. Fuyoo gila cun tau. Hoho. Pastu selalu tengok blog irine uh die sangat lah cantik dengan make-up sesuai dengan muka die. Cun tau ;) *jeles sekejap* hoho.

ha cantik kan irine ni. oke sudah jadi tunang orang sekarang. ;)


Sebenarnya Cik Diba teringin sangat nak bubuh makeup tepek sana tepek sini time kuar jejalan. Pastu nak juge pakai shawl lilit2 sana sini. Tapi bila fikir nanti nak solat terus tak jadi. Bukan apa kadang-kadang kuar dengan En. Sayang kecian die terpaksa tunggu. Cik Diba tak suka orang tunggu lelame kecian tau ;) Lagipun kan kalau dah bubuh2 makeup tak ke payah nanti nak buang sebab nak solat pastu nak bubuh balik. Aih tu ler penyebab Cik Diba malas nak tepek makeup tapi seronok tengok orang makeup. Lawa gituh ;) Lepas tu nanti nak buka shawl satu hal pastu nak pakai pula. Ho tak ke mengambil setengah jam tapi mungkin orang yang dah biasa cepat kot tepek makeup pastu terus lilit shawl. Haha.


cantikkan heliza pakai shawl. meletop kaw ;)


Kesimpulannya sekarang Cik Diba rasa kalau nak simple tapi bergaya mungkin boleh pakai tudung syria tuh ;) Simple per just sarung jep kan ;) Nak cuba juge pakai makeup bler kuar tapi pakai tipis jer ;)

sory cilok makeubeautifulwonderful.blogspot.com hehe ;) cantik dan simple.




P/S: sapa nak belanja Cik Diba tudung syria nih ;))

2 luahan perasaan:

Azri Fathurrahman said...

aku sekelas dengan irine tu dulu , irine tu dulu comot je , sekarang memang cun gilaaa .. femes meletop dia kat dunia blog ni . ekekeke :D

Adibah Jumali said...

hoho..
ak ad gk tgk muka die time dolu2..
tpi die x pkai makeup pon cun seih..
;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo