topbella

Monday, 18 July 2011

Akhirnya Dua Cerita Dalam 1 Hari

Eh nampak Cik Diba dah muncul ler. Update blog lagi, kemas dulu, buang-buang abuk. Oke baru boleh update. 2 hari dah tak update macam apa jer. Ni sume sebab dok terlalu fikir pasal U lah. Dok fikir ada kawan ke tak. Pastu-pastu kenapalah macam berat jer nak pegi sana. Hoho. Pastu dah sibuk fikir nak packing apa. Aih nampak sangat gelabahnya :))


Oke kita tinggal tu sume yep. Mari cite pasal hari ni. Oh hari ni Cik Diba pukul 3 petang dah terpacak depan tv. Yelah hari ni nak tengok penghabisan cite MARIMAR. Ada sesape tengok cite ni tak? Actually cite ni agk best tapi biasa lah kadang-kadang rasa macam nak tumbuk-tumbuk jer karakter-karakter jahat kat dalam cite tu sebab terlampau geram. Dan penghabisannya pasti lah happy ending. Paling Cik Diba suka time part yang jahat tuh kene makan dengan buaya :)) Sangat puas :)) Untuk kesuluruhan cite nih 5 bintang Cik Diba bagi.

Amacam :))



Kalau Cik Diba sebut cerita yang kedua nih mesti korang tau kan? kan.? Pastinya lah cite JUVANA. Sape yang minat cite tu mesti tau hari ni episod last. Cik Diba memang suka cite tuh. Banyak pengajaran seih. Oke part yang tak elok korang jangan nak ngada-ngada ikut oke :)) Oke cite yang nih pon 5 bintang. Hehehe. Cik Diba taknak komen pepanjang. Korang boleh bagi konklusi sendiri kan :))

Cik Diba minat apek :))




P/S: pasni nak tunggu SIJUNDAI abis pulak :))

5 luahan perasaan:

Mior Chantek said...

ceh,kau layan cter filipino tv3 tu.haha. naseb baek mamat dan minah cter tu ganteng2 dan lawo2 blake..haha

Adibah Jumali said...

hahaha..
cite die best ow.
aku layan r.. kalau tak best aku memang x layan walaupon dorang ganteng.. hehehe..

ko layan gk kn?? hahha

A'an said...

mior pon layan cite filipina~ haha.

Cik Fazira Chumel said...

mior layan citer filipina?? wow...hebat ni..mesti dye ade kamus filipina..heheh

Adibah Jumali said...

aku rase kalau mior baca sume komen nih mesti die bgga sbb ramai teruja die layan cite filipina :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo