topbella

Saturday, 30 July 2011

Thankz to my follower ;)

woot! woot! eh hari ni buka blog. uit uit tak sangka Cik Diba follower akan sampai 90 orang. OMG Cik Diba sangat bersyukur beb. oh!oh! mari kita perkenalkan follower yang ke 90, CIK RAFIQAH SHAHIRA.



Rafiqah Shahira
sila klik banner di atas untuk usha blog beliau ;)

Blog beliau nih banyak memotivasikan diri kita. Mean banyak juge unsur nasihat dan islamik. Oh rasanya die juge meminati pelakon korea. Huhu. Jadi mari kita serbu blog beliau ;) thankz again Cik Rafiqah shahira.

Oh ribuan jutaan terima kasih juge kepada semua follower yang dok follow2 Cik Diba. Tanpa korang mungkin Cik Diba tak rajin nak update blog nih. Sayang korang ;)

P/S: nak wat entry pasal bola tapi dahulukan follower nih dulu ;)

4 luahan perasaan:

Suhazli said...

tahniah!!huhu

Adibah Jumali said...

;) thankz

RAFIQAH SHAHIRA said...

memang aku tak rasa malu la kan? hahaha

tahniah dibah..90 tu!!

Adibah Jumali said...

hoho ;)
tahniah kt ko juge ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo