topbella

Thursday, 7 July 2011

Musim Hot Daddy ler!!

Hai anda sume. Moga sihat hendaknya. Eceh ayat macam nak wat surat tak rasmi hahaha. Malam ni rasa nak wat entry pasal artis. Alolo ntah sejak bila blog Cik Diba jadi blog untuk artis. Aih renung sejenak ;) Oh ye balik pada tajuk, korang mesti tau kan sape hot daddy dalam kalangan artis. Sape tak tau memang ler nampak benor tak tau isu semasa. hoho. Ok mari aku kenal kan hot daddy yang tip top sekarang ni:


tu dia AARON AZIZ

Aih camne lah Cik Diba tak kata die hot. Cer korang tengok sekarang kat tv asal jer on drama mesti ada muka die. Mula-mula kat Nora Elena, sekarang ni dekat stanza cinta lepas ni pulak kat tahajjud cinta. Wah hot seih. Tu baru jep drama belum masuk filem ag. Kiranya tahun ni die banyak menonjol lah. Bukan setakat lakonan, siap dengan iklan ag. Betapa lah kan hot die nih.

Cik Diba ada tengok KL Gangster hari tuh, Aaron Aziz berlakon gak. Tengok die berlakon jadi gangster, rasanya macam tak sesuai jep. Lagi suka Cik Diba tengok die berlakon cite-cite romantik. Muka macho, cool jep. Haha. :)) Lepas ni nak tengok Aaron Aziz berlakon dalam tahajud cinta pule ;)




P/S: Nak tengok final destination 5




2 luahan perasaan:

EYFAalias said...

final destination bila keluar? huhuhu.

Adibah Jumali said...

hari tuh x tgk tarikh ny ble..
hoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo