topbella

Monday, 4 July 2011

Main Teka Teki dengan Cik RF

Ni entry ke-3 untuk hari ni. Betapa Cik Diba sangat rajin mengupdate blog sekarang. eceh nyampah jer bunyi. Oke tadi buka blog macam biasa mesti lah check kat tempat shoutbox uh. Uih ada sorang blogger nama die Cik Rafidag Farhana atau RF ajak main teka gambar misteri kat blog die. Bukan sebarang main teka teki sesaje siap ada hadiah lagi u all. Aih Cik Diba paling suka bab hadiah jadi mari ler join.


kalau korang pandai jom lah teka sesame. 
Sila klik gambar ni untuk ke blog beliau.



Saya rasa jawapan saya paling tepat sebab saya yakin dengan diri sendiri. hahah



P/S: Cik Diba takkan bagi jawapan nya kat entry ni sebab nya tu salah 1 syarat oke. :))



3 luahan perasaan:

Rafidah Farhana said...

Hai cik diba :)
Actually main teka-teka ni tak dapat penyertaan banyak pun. Cuma tiga orang je masuk. Apepun cik diba teka dengan betul. Sebelum saya batalkan contest ni saya nak bagi hadiah penyertaan pada cik diba. Saya akan bagi hadiah topup. Harap cik diba dapat contact saya semula ye.

Adibah Jumali said...

hai cik rf.
wah x sgka. haha
thnkz dear

Rafidah Farhana said...

emailkan no fon pada bluesky.fydana@gmail.com ye.

Nanti bila saya dah masukkan, saya contact awak semula.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo