topbella

Saturday, 9 July 2011

Suatu Ketika Nanti

Malam ni terasa nak wat entry sweet mweet ler. Hehe. Sebenarnya Cik Diba nak wat entry pasal tempat yang Cik Diba nak melancong tapi rasanya terpaksa ditangguhkan dahulu. Jadi hari ni mari kita terus lurus kepada tajuk. Suatu ketika nanti disaat dah de partner sepanjang hayat, Cik Diba nak sangat habiskan masa dengan En hubby. Banyak rasanya aktiviti nak wat bersama. Eceh gatal habis ;))

Teringin nak berjalan bersama-sama ditepi pantai. Hua sweet bukan. Jalan berpimpin tangan sambil menikmati deruan ombak menanti matahari terbenam. Adoi sangat romantik. Cewah bukan main lagi kaw. Tapi tak nak ler main kejar-kejar. Kalau pantai tu agak tak de orang tak per lah nak main kejar-kejar. Tak de lah terasa malu orang tengok macam kanak-kanak terlepas dari pegangan tangan ibubapa. hoho


Lepas tu nak juge berbasikal bersama-sama. Tapi bawak basikal masing-masing tapi kalau En.hubby boleh bawak Cik Diba pon tak per. Cik Diba dok belakang En.hubby sila kayuh.*gila kejam* Hahaha. Tapi kalau bawak basikal asing-asing pon best per. Boleh lah main lumba-lumba basikal tengok sape lagi laju bawak basikal. Ceh  impian macam kanak-kanak. Hahaha


Ha yang ni palaing Cik Diba suka. Paling best kalau dapat g taman tema. Boleh main sume permainan sesama. Paling best kalau dapat main roller coaster. Teringat dulu time g sunway lagoon adalah sepasang suami isteri ni, orang arab kot sebab isteri die pakai purdah. Hehehe. Dorang romantik giler hubby die hold tangan isteri die sebab isteri die takut main roller coaster. Ha sangat-sangat lah romantik + caringkan hubby die ;)) suka. Tapi kalau nak jimat main video game kat rumah pon oke gak kan. Mesti bahagia jep. ;))




Pastu boleh lah share-share makan aiskrim sesame. Orang tengok pon nyampah jep tapi Cik Diba suka ;) Sangat bahagia. Jimat pon yer. Yelah beli aiskrim 1 jer kira jimat lah tu sebab makan untuk 2 orang. Hahaha. Sebenarnya banyak lagi aktiviti fun boleh kongsi sesame. Bahagia jer. Kalau boleh sume aktiviti yang Cik Diba nak wat tu sampai tua lah. Mesti seronok. ;))



P/S: paling suka tengok orang veteran berjalan berpegangan tangan. Sangat romantik ;)) 



4 luahan perasaan:

Pendamba Mawar said...

waw..so sweet..

Adibah Jumali said...

haha..
sweet erk.. malu ;)

acadbobo said...

emmmm...ok..hahaha

Adibah Jumali said...

ap yg ok ny

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo