topbella

Wednesday, 24 August 2011

Benci Dengar Lagu Raya

SELAMAT HARI RAYA. Eh terawal pulak. Hehe. Lama kan tak nampak entry Cik Diba yang terbaru. Aish bukannya tak nak wat entry tapi sibuk meih. Yelah dah nak raya macam-macam kene buat. Lagipun after 1 week raya dah nak masuk U pulak. Lagi lah bertambah sibuk nak cari barang sume. Hehehe.


 
oh sibuk 

Oke abaikan pasal buzy kejadah tuh. Mari mulakan episod menaip. Hehe. Cik Diba nak bagitau sekarang nih Cik Diba tak berapa nak gemar dengar lagu raya. Eh bukan tak suka lagu raya. Tapi tak suka lagu raya sekarang. Aih tak best langsung. Lagu raya dulu-dulu lagi best. Sentimental sikit. Kalau nyanyi pon ada feeling. Tapi lagu raya sekarang hampeh kan? kan? kan? Patutnya lagu raya tak payah ler nak di rap kan ke, rock ke. Tak seronok tau. Dah ler tak faham. Pastuh Cik Diba paling tak suka bila lagu raya yang lama dibarukan. Yelah kalau nyanyi tuh still macam dulu takpe. Nih di ubah kasi laju sikit la apalah. Sakai jer aku dengar. Aish. Tapi Cik Diba tak tau ler kalau korang minat dengar lagu raya sekarang.

 
:)
Nah List Lagu Raya yang best :
  • Selamat Hari Raya - Saloma
  • Dendang Perantau - P. Ramlee
  • Balik Kampung - Sudirman
  • Suasana Hari Raya - Anuar Zain & Elina
  • Satu Pagi Di Hari Raya - Raihan feat Nowseeheart
  • Anugerah Aidilfitri - Siti Nurhaliza

P/S: ada permintaan suh tunjukkan doodle. Malu makcik ;)


2 luahan perasaan:

Mr PenyuBiru said...

yup. lagu raya lama jugak sedap didengar sebab lebih nostalgia. lagu baru mungkin tunggu 10 tahun lagi baru sedap kut.hehe

Adibah Jumali said...

HAHA.
btl tuh. tpi still x dpt terima lagu raya skrg..
grr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo