topbella

Thursday, 2 February 2012

Kek Yang Indah

Assalammualaikum. Hari ni nak bawa anda semua ke butik kek. Sesiapa yang nak cari rekaan kek yang lain daripada yang lain boleh lah ambil idea daripada gambar-gambar ni =)

Ni bagi yang rasa-rasa nak wat kek birthday ala-ala princess boleh lah try rekaan ni
Ha ni bagi orang yang dok gilo bebenor main cubic.
Boleh ler bagi kejutan kat kawan-kawan.
Takpon pada pasangan yang sedang cari kek hantaran pon boleh cuba.
Oke ni pada tukang jahit di luar sana marilah wat rekaan kek begini.
Pada yang mempunyai ibu yang suka menjahit boleh ler hadiah kan kek bentuk begini.
Sweet u~

Ini untuk si ulat buku =)
Percaya atau tidak orang yang buat kek begini sangat kreatif. Ku mahu mencuba tapi kek yang hiasan biasa pon tak lepas. HAHHA

P/S: credit to abe google =)

2 luahan perasaan:

Wany said...

Xnak la aku makan kek mcm tu. Haha

Adibah Jumali said...

kan?
aku x nak makan sebab cantik sumenya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo