topbella

Friday, 14 September 2012

Hey UUM! Hey UUM

Assalammualaikum :)

Hyep sayang-sayang blogger! Lamakan tak hupdate. Ada ke yang perasan. Hey last update pasal hapa ha? Hahaha. Gaya sengaja buat-buat lupa nak tunjuk diri tu sibuk sangat ler tu :) Hoho.

Oke u alls cik Diba dah kembali ke UUM yang terchenta (Oh my) HAHAHA. Dah nak dekat seminggu juga dah berada di UUM ni. Aih rasa macam tersesal sebentar balik awal2 ni. Bukan apa aih lecturer ramai tak masuk kelas lagi. Depa sume dok pakat beraya lagi ke hapa. Hoho.

Time table sem ni (^_^)

Jadual sem ni agak tersusun oke. Wink2 seronok rasanya! Penat dah sem lepas macam orang tak cukup kaki tangan nak berkejar ke kelas. Super duperb :)

cousins yang superb

p/s: Hokey u alls sem ni bertaubat sebentar nak berjoli! Nak kasi up kan result yang jatuh merundum  macam bursa saham tu :) Jadi jangan tanya-tanya mengapa Cik Diba tak hupdate ye (ceh gaya macam aku ni blogger popular pulak) HAHAHA

0 luahan perasaan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo