topbella

Wednesday, 25 January 2012

Lelaki pon perlu Make Up lah ;)

Assalammualaikum :)
Happy yo hari ini. Sebabnya adalah apabila seorang vlogger dan merupakan seorang penulis komik juga balas tweet aku meih. Bahagia oke :)

Ni yang aku tweet :)

 Ni aman reply (^_^)

Mari lah lihat video yang aku maksudkan tu:


 Seronok bukan kalau korang nak tengok lebih banyak video yang aman buat boleh ler pegi ke sini http://www.youtube.com/user/AmanWan. Dan korang juge boleh follow blog aman kat SINI.

P/S: Acctually i should call him abang sebab die lagi tua dari cik diba. :)

2 luahan perasaan:

Aman Wan said...

Hehehe, terima kasih sudi buat entry ni. Terharu Aman! Apapun thanx coz sokong aman ya. Yippieee! XDD

Adibah Jumali said...

u r most welcome :)
buat vlog byk2 na

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo