topbella

Sunday, 9 October 2011

Hari yang Menggila

Assalammualaikum! Hai korang! Wah lama kan Cik Diba tak update. Terasa agak excited bila dapat update nih. Rasa-rasanya ada tak yang rindu dengan entry Cik Diba. Macam biaa lah bila dah lama tak update tuh sebab sibuk. Sibuk dengan kehidupan baru dekat Universiti nih. Ada lagi ke yang tak tau Cik Diba dapat U mana. Oke2 meh Cik Diba announce sekali lagi Cik Diba sekarang study kat Universiti Utara Malaysia (UUM). Cik Diba malas nak citer pengalaman mula-mula datang sana. Kita simpan dulu ye. Hari nih nak cerita peristiwa tak dapat dilupakan.

Mari lah mulakan cerita. Nak tau hari ni kelas Cik Diba start pukul 3.30 petang jadi terpaksa bertolak dari ostel pukul 2 sebab nak pegi makan. After makan dah dekat pukul 2.30 petang, kawan Cik Diba ajak pegi mall. Oh jangan tak tau UUM ada shopping mall oke. U korang ada ke? *terbangga sebentar. Tujuan die ajak pegi mall sebab nak ada urusan kat Bank Islam. Sebelum tuh terpaksa singgah libary sebab nak pulangkan buku. Masa dah suntuk oke. Apalagi jalan lah laju-laju macam ulat yang banyak kaki uh sebab takut terlambat. Yang paling best kan dah sampai kat mall tuh baru perasan Bank Islam TUTUP. Terasa macam nak gelak guling-guling jer tengok muka kawan Cik Diba. Mana taknya muka dah penat jalan cepat-cepat + macam nak berlari. Lastly datang Bank TUTUP. Oke paling tak leh bla kitorang lupa yang hari ni hari AHAD. Terasa kesengalan pada diri masing-masing time tuh. Dan akhirnya kitorang pegi mall tuh just beli 1 cup jagung manis. HAHA. Pergi ke kelas muka penuh gelak ketawa macam orang gila sebab teringat kerja sia-sia;)) FUN SANGAT.
Disini destinasi kami :))

Ni mall kitorang. Seronok kan? Oke aku tipu jer. Mall kitorang kecik jer ;))


P/S Kepada kawan saya:  Saya sangat seronok hari nih. Lain kali kita boleh wat lagi kejer macam nih. :))

5 luahan perasaan:

Mr PenyuBiru said...

UUM ada shopping mall? wah..dah banyak berubah UUM skang ek...

Adibah Jumali said...

ha'a.
U kat situ ker dulu?

Mr PenyuBiru said...

tak. wife U kat situ. pernah masuk banyak kali kat UUM tu.7 tahun lepas kut.

Adibah Jumali said...

oh kira dah lama lah ye.

Adibah Jumali said...

oh kira dah lama lah ye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo