topbella

Saturday, 29 October 2011

Selamat Diijabkabulkan

Oh my hari ni hari sabtu. Means kalau dah menghampiri Sabtu dan Ahad maksudnya banyak lah keduri kahwin kena attend. Minggu lepas sahabat aku lagi sorang menikah. Alhamdulillah dah selamat pon. Mintak maaf lah minggu lepas tak dapat datang rumah die sebab aku masih berada di Kedah. Hari nih majlis kat belah lelaki. Jadi ingat nak pegi attend.

TAHNIAH RAIHANAH BINTI NORDIN DAN PASANGAN :)
HOPE KORANG BAHAGIA DAN KEKAL HINGGA KE AKHIR HAYAT.


Cik Diba rasa kahwin dalam usia yang sangat muda zaman nih dah jadi trend kan. Heheh. Kawan aku yang attend majlis diorang minggu lepas cakap tengok diorang nih macam main kahwin-kahwin. HAHA. Ok lawak statement tuh. Ape pon tahniah. Jodoh sampai awal. Untung lah :)

P/S: kawan aku yang kahwin bulan 7 hari tuh dengar cerita dah pregnant. CONGRATE. Tahun depan pasangan nih pulak kot :)

1 luahan perasaan:

fahmi said...

nk kawen jgk.. hehe....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo