topbella

Tuesday, 22 January 2013

Dari Kecik Sampai Besar Saya Disekolah

Assalammualaikum!

Wah lama dah jari tak menari nari menulis di blog ni. Oke itu ternampak sangat malasnya. Eh dah hampir one week aku cuti. Sekarang baru terasa nak menaip aka update blog. Bila dah lama tak update ni mula lah dah hilang skill nya. Eh camne ye nak tackle dorang baca balik blog kita? eh camne ye nak bagi tulis baik punya? Ha tu ler yang selalu bermain kat fikiran bila dah lama tak update. HAHAHA.

Oh oh mari kembali ke tajuk. Sekarang ni Cik Diba tinggal kat kuarters guru. Means tinggal dalam sekolah. Heaven ke? Wah memang heaven sesangat ye =..=" HAHAHA. Pepagi tak payah susah kunci jam. Just wait kanak-kanak menjerit sahaja. =) Lagi paling best kuarters ni memang bersebelah jer dengan PRASEKOLAH. Wei nak bagitau korang, ia memang heaven sangat. Huhuhu. Oh korang mesti nak tau sebab Cik Diba tinggal kat kuarters guru. Ini semua sebab rumah Cik Diba tengah renovate la. Memang tak memasal terpaksa berpindah sebentar kat kuarters guru ni. Hoho. Nak kuar rumah pon kekadang segan jer. Yelah ramai sangat orangnya. Bangun tido pon awal ok. HAAHA. Ya kantoi selalu bangun lambat. hehehe. Tapi yang penting ia adalah pengalaman yang paling best! =)

p/s: esok travel ke Kedah. Eh blog usang balik lah camni

2 luahan perasaan:

super d0uble F :) said...

hoii,travel ke kedah tuhh.

adakah nak balik u tercinta dah :P

Adibah Jumali said...

haha.
haruslah tidak :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo