topbella

Friday, 4 January 2013

Hidup ini Penuh Fantasi

Salam Jumaat.

Selamat menyambut tahun baru. Eh walaupon dah lama aku still dalam mood tahun baru. HAHAHA. Wah lamakan Cik Diba tak update blog. Anyone miss me? HA! takde. kbai. Taknak hupdate dah. AHAHAH. Wah macam benda nak cerita kat blog. Almaklumlah dah beberapa bulan tak hupdate kan. Tapi kita cerita sikit-sikit dulu lah ye.

Takde kaitan :)

Let me story what i've done and do sepanjang tak hupdate ni ye. Ok sorry ye sebab campur-campurkan english and bahasa. AMPUN! Sebenarnya sekarang tengah musim exam. Alhamdulillah Cik Diba dah abis 4 paper, tinggal lagi 3 paper. Aih azab study hanya tuhan saja yang tahu. Hoho. Jadi nanti dah abis exam Cik Diba promise nak hupdate blog bebanyak ok :) Now let me finish my exam. :) Btw i miss my SEMAC blogging.

cannot see ha? please click this picture for the largest



P/S: Wish me luck =)



2 luahan perasaan:

Wany said...

Eh eh.. Ney link blog aku yg baru taw. Follow ye. Hehe. BTW, rindu kau. :))

Adibah Jumali said...

wany : oke2. rindu mung jua :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo