topbella

Monday, 28 January 2013

Travel to Kedah

Assalammualaikum =)

Seminggu sudah habiskan masa di Kedah. Eceh macamlah selama ni menghabiskan masa kat mana kan. HAHAHA. Trip kali ni pegi ke Kedah untuk holiday. Bukan balik sebab dah abis cuti ye. Hehehe. Ramai kawan-kawan dok tanya pasai pa ke sana. Rindu kat UUM dah ke? Eh haruslah tak. HAHA. Holiday kali ni pegi reramai. Bukan setakat family Cik Diba yang merangkumi Puan Ibu dan adik-adik tapi kali ni dengan family makcik sekali. Ha gileer tak meriah =) Siap buat rumah kawan Puan Ibu macam rumah sendiri. Nampak benar tak malunya. Bak kata puan ibu "macam belanda dapat tanah." hoho.

Oke aku rasa pon aku dah hilang skill menulis blog ni. mesti korang rasa, "eh apa Cik Diba ni merepek ni?" kan? kan? Baik korang ngaku. Tak baik pendam. HAHA. Marilah kita tengok gambar-gambar yang ada sepanjang bercuti ke Kedah ye.

Di Tasik beris =) 
*maaf photographer tak profesional tu yg ada gambar tangan tu

Nampak meriah kan? Sumenya 13 orang yang pegi

Wang Kelian ^_^
It's to hot

Di Tasik Beris ada ladang Anggur =)
Area Sik. Harus datang sebab sangat best


Di pasar Natt.

Photoshoot sebentar di sana =)

Sambut Birthday budak perasan babyface.
umo dah 24 tahun =)
Nak kawin dah abang sepupu Cik Diba sorang ni

Before back home =)
That girls are anak kawan puan ibu.

Bye Kedah. 
We will back there 16/2/2013. InsyaAllah


p/s: This Saturday going to Melaka.

0 luahan perasaan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo