topbella

Monday, 26 August 2013

mula kembali

Assalammualaikum!

Lamakan tak hupdate blog. Kononnya dulu mahu hupdate blog seminggu sekali. Sekali hampeh. cakap sahaja meletup - letup i alls ni kan. Maaf ye.. Halmaklumlah kemalasan dan kesibukan membuatkan cik diba ni terover sampai tak menghupdate blog.

Disebabkan dah lama tak mengupdate jadi kekadang tu ad juge terfikir mahu close sahaja blog ni. Tapi ya i alls ni rasa rindu pula nak menaip jadinya ku padamkan niat yang suci ni. heheh

oh acctually i alls banyak nak cerita. Yola kan hupdate pon sekali sekala tak ke bila teraa nak hupdate tu berdozen - dozen hikayat nak kena cerita. hahah. ok le me put the latest picture of me. mana tau ada yang rindu i alls ni. hahaha

gambar raya ketiga.
latest lah jugak kan..
abaikan eyebag yg over tu


Jadi bagi memastikan entry ni tak beserabut dengan segala macam hikayat.Baik kasi stop dulu. Cuma nak maklum ya i.m back! Siap sedialah dengan penulisan maha hebat dari aku. Oh walaupon dah terlambat nak wish Selamat Hari Raya, aku pedulik apa. Cik diba still mahu wish jua. oh jap2 kasi up 1 lagi gambar. 


SELAMAT HARI RAYA!
Mohon ampun dan maaf jika ada salah dan silap.
*mak i alls cakao ini gambar hadik beradik. pergh mak i sekarang fefeeling adik2 dgn anaknya. Pon boleh lah ibu ku sayang 
:-)

0 luahan perasaan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo