topbella

Saturday, 28 May 2011

Blog Baru

"Langkah Kehadapan"

hai u all.. nampak blog aku ni. ha nak kata aku ni baru.tak de lah rasanya. ye r aku sebelum ni ada blog ok. tapi x tau sebab apa blog aku tak leh bukak. aku un ap ag malas dah nak dok pikiaq. buat lah blog baru. sespe yang agak2 baru2 nak join blog baru aku. korang leh ler jenguk2 dulu blog lama aku. bukan apa nanti takut korang terkejut ja tetbe blog aku ni men bubuh tulis. tak de permulaan nya kan kan.. tak gitu cik kiah? ngeh~ mai2 korang klik blog lama aku ni. sila KLIK. bagi mai satu syarat. korang jangan dok kalut nak follow2 blog tu dah.. blog tu dah jadi khazanah aku dah. (awat aku cakap utara ni) hahaha. agak2 aku rindu kan aku jenguk ler blog aku tu.. ala kira cam balik rumah lama. haha.. sori lah yer blog baru aku ni hanya mampu ni jer aku dok edit2 dari tadi.. nak lebih2 korang sume tunggu lah aku lapang2 esok malam. hampa tunggu jer lah na~ hoho



P/S: nak edit letak lagu, letak home, facebook.. ala macam kat blog lama tu.. tunggu jer lah

0 luahan perasaan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo