topbella

Monday, 30 May 2011

Jom kahwin muda

ikatan perkahwinan


hai u all. sori ya dah lama kan aku tak update blog. maaf yer bukan apa sejak2 akhir ni agak ler sibuk. tapi sekarang agak lapang sikit jadi marilah update blog. ok back to the topic. okey kawan2 topik hari ni pasal kawin. ececeh gaya cerita kawin macam dah gatal nak kawin. wahahaha... sila baca habis sebelum wat konklusi oke. sebenarnya 2 minggu lepas sibuk hadir majlis kahwin kawan aku. ha jangan terkejut memang umur die sama dengan aku. maybe jodoh sampai awal kan. tak per bagus lah. tapi dari sudut segi nya sekarang ni dah cam zaman dolu-dolu orang dah mula nak kawin pada usia muda. maksud aku amat2 muda oke. itu oke lah kan daripada tak tentu hala. daripada wat bukan2 kan. oke tak per. meh tengok gambar majlis kahwin pakcik ngn abg sedara aku


oke pakcik aku blah kiri. abg sdara aku blah kanan. muda kan pakcik aku.. hahhahah



P/S: aku suka dan lega dapat update blog

2 luahan perasaan:

aRra gUMBira said...

NAK JUGA KAWENN mudaa :)
ngehehe

Adibah Jumali said...

jom r

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo