topbella

Friday, 27 September 2013

Just Married

Assalammualaikum!

Alhamdulillah dapat lagi update blog. Terima kasih wifi uum kerana memberi kerjasama. HAHA. Bila nak buat assignment bukan main lembab lagi kau ye wifi. Kalau bab bab membuang masa dan tak berapa nak faedah ni bukan main laju lagi line wifi ni. Aih.. Sabo yo lah.

Oh entry yang kali ni sebenarnya dah berkurun aku nak update. HAHA. sekarang baru ada masa. Alahai out to date lah hang diba. Takpa takpa yang penting boleh update juga. Ini kisah pada hari raya Aidilfitri hari tu. Sepupu Cik Diba kahwin. Ya entry dulu ada cerita pasal die bertunang tu. Boleh rujuk SINI. Alhamdulillah 17/8/2013 sepupu Cik Diba selamat diijabkabulkan. Tahniah cik kak =D Tak sangka dah jadi wife orang. Dolu - dolu dok main pondok pondok, main masak masak cepat masa berlalu. Now sekarang dah status isteri orang =)

akad nikah.
debor le tu! hahaha

Ni dia orangnya.
Muka bahagia =)



Then next weeknya baru lah buat reception kat rumah pengantin perempuan. Aih busy aku waktu tu. Halmaklumlah kena siapkan candy buffet. Oh tiada gambar sebab tersangat tak sempat nak amik. Hoho. Nak amik gambar dengan pengantin atas pelamin pon tak sempat hang tau dak. Hoho. Tapi Cik Diba dan sepupu yang seangkatan sempat juga curi masa ikut depa outdoor. Yeha. Happy =D


Ni lah pasangan pengantin. 
Syafiqah + Izwan.

Yeha acara tangkap bunga.
=D
Aku berjaya tangkap.
Maksudnya apa ye?
HAHAHA

Seronok main air di putrajaya.
Baju aku sampai basah terpercik air.
huhuh

Last but not least Congrate again to you cousin.
Be the good wife and good couple.
Happy till Jannah oke =)






p/s: next weeding abang sepupu yang dok pegang payung dalam gambar tu. Mintak mintak aku boleh balik le tu time tu =) 






0 luahan perasaan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo