topbella

Thursday, 7 February 2013

Aku Budak Dekan

Assalammualaikum =)

Hai warga-warga blogger dan seangkatan dan mao pon tak terangkat. Oh hari ni pengenalan tak panjang pon. Sebaris dua jer. Terus pada topik oke. Today result exam will announce. Serious wa cuak bhai. Sem ni macam rasa agak teruk. Tu yang aku saje tulis tajuk aku dekan. Dengan harapan ada keajaiban tetibe tertulis "ANDA ADALAH DEKAN untuk SEM INI" mao aku terkejut =)

harap aku berada di tengah.
eh tetibe.

Ya result will anounce by online at 3:00 p.m. Cik Diba dah siap-siap buka portal supaya senang nak buka. Kalau lambat 1 saat jer mula lah nanti loading macam siput. Bengang je kekadang. Last-last esok jer baru check. Itu pon kalau tak loading. Kalau tak dah nak masuk sem nanti baru terhegeh-hegeh nak buka. Eh dah lah penat pulak membebel. Oke mari tunggu result sesama. Kalau nak tau result Cik Diba insyaAllah will be update in next entry. Itu pon kalau result meletup jah. HAHAH

same like me =)


p/s: good luck everybody especially UUM students =)

0 luahan perasaan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo