topbella

Sunday, 3 February 2013

Lari Rumah

Assalammualaikum =)

Ya update lagi. Jejari dah makin lembut dan boleh dilentur sebab tu dah makin banyak update. huhu. Really miss that moment when everyday cari idea nak update blog. Hehe. Eh sekarang pun dah better sebab ada gak update. Kalau tak berbulanlah korang tengok blog Cik Diba dengan entry lama =)

ergh :)

Hey semalam baru jer balik dari Melaka. Bukan lari rumah pon. Saja kasi tajuk power kat u all. Ya Cik Diba dengan adik dua orang + sepupu sorang pegi sana. All girls oke except pemandu pelancong kat sana. HAHA. Kitorang gerak dari rumah pukul 9 lebih sampai before 11. Eh Melaka dan Selangor dekat jer. Kitorang tak menginap kat sana pun. Kira balik hari. So tired. Pegi hanya beberapa tempat. Eh itu pun dah rasa sangat berpuas hati. *clap2 (tetibe). Malam baru kitorang pecut balik. Pukul 12 dari Melaka sampai before 2 pagi. =) Acctually dah tak tau nak bagitau apa tapi melaka memang best =) Btw thanks my dear Adik and my lovely cousin.

di bangunan merah. 
Forget the name.
ya this is museum!

Oh u know.
i'm really tired that time =)
that's why muka macam hentah apa-apa

=)

pekena ABC =)
seriously haus sangat.
Eh beside me kenalkan my cousin Siti Munirah =)
She's elders one year than me =)

She's think she so cute
eww 

maybe we can be the next top model in this museum =)
From left Adilah, Cik Diba, Annajah and Siti Munirah.
HAHA

Jonker walk.
Terlalu padat disana =)
i'm feel so dizzy 

Last but not least our PEMANDU PELANCONG.
Ya he's like a teacher bring their pupils for rombongan (eventhough that's not his job). HAHA
Thank you very much =)


p/s: this semester break full with travel =) That's my hobby 





0 luahan perasaan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo