topbella

Wednesday, 13 February 2013

I hope it will not the last

Assalammualaikum

Hai semua. I'm back. Wah superb dah berapa hari tak update kan. Oh ya tiada cerita yang menarik nak diceritakan. As usual bila dah takde yang menarik nak cerita haruslah biarkan saje anda dan anda semua baca entry yang lama. Ya hari tu macam nak cerita pasal result. Tapi i'm feel so down. Malas mao cerita pasal result. Oke let's move to the topic. Ya hari ni keluar beriringan dengan kawan-kawan pergi berjalan-jalan di Setia City Mall.

sebab tak sempat nak amik gambar berlatar belakangkan Setia Mall
jadi haruslah sumber google. *pasrah

Lama dah tak jumpa depa ni. Last jumpa masa hari raya kalau tak silap. Kali ni reunion kecil-kecilan. Ya harus ditekankan KECIL-KECILAN. You know why? Because only 7 person involve for this reunion. Acttually we decide to make a bbq for the reunion. Oh because only 7 person wanna join. Ya we cancel it and we replace with jalan-jalan ke shopping complex. Acttually we decide to went to Jaya Jusco Bukit Tinggi but Setia City Mall more near from Klang Central. So we decide to go there. Eh aku dah terasa macam buat essay wei. Nak kata apa ye Setia City Mall ok lah best dan ya the view is awesome =) Dan kenapa aku rasa aku dah macam promote Setia City Mall. HAHAHA. Eh by the way, walaupon keluar 7 orang it's really happening. Haruslah kawan-kawan aku ni semua happening sampai pening nak layan kerenah depa ni. Macam-macam gaya, ragam semua diblender sekali. Memang gaya Setia City Mall tu we all yang punya. Penat dah mengarang ayat untuk korang. Mari lihat gambar. Nanti aku cerita by gambar.


Location: KFC
Taken by: Azwan
dari kiri hanim (actually so hungry that time =) see she's buy the soya sebab dah tahan lapaq. LOL) , Cik Diba and Nina
Kita terlalu lapar sampai tak tau nak makan apa.
Lalu ngap jer lah apa yang ada kan?

Ya i think me so cute. miaw
kbai.
Beside me she's so pretty =)
She's actually have a family relationship with me.
And she's suppose to call me aunt.
I was like ha?
HAHAHA

Location : PAPA JOHN's
Taken by: Nina
Oh having lunch again.
Because my one of my friend want's to belanja us.
Ya we all decide to eat again =)
HAHA.
Thanks friend. Really appreciate it


Hey we so happy and u can saw that right?


We are besties.
The only girlfriends i have.
I means they are so special to me.
Never meet anyone like u all =)
U are the best!

Taken by: staff PAPA JOHN's (thanks)
7 of us =)
Let me introduce one by one
From the left: anim, ipan (the one who belanja kami makan), azwan (he's said: "kalau keluar dengan aku ko mesti nak update entry. Ya aku kan artis." Me: "Oh ya aku faham perasan ko.")
Center: Tain (he's like a papa when he sit at the center. LOL)
From the right: suppose to be me (Cik Diba cute miut. HAHAHA), Afiq, Nina. =)
Hey guys i love to having hangout with u all =)

Masih terasa lagi kehangatan keluar dengan diorang. Eh haruslah ada unsur-unsur gosip sepanjang perbualan. Dan topik lain like "hey korang berapa tahun lagi abis study?" "Mahu sambung belajar ke after this?" and bla bla bla bla. That's so much great fun. =) Thanks friends for the best day today ^_^ Hope it will not be the last.

p/s: Hey Cik Diba dah nak balik UUM =) Oh selamat tinggal Selangor. This April will be come back for a while. Hey let's hangout (itu pon kalau korang cuti =.=")




0 luahan perasaan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo