topbella

Monday, 4 February 2013

Go back to School

Assalammualaikum =)

Hai my dear friends. I means blogger friends or maybe secret admire. Eh! hehe Ya hari come back for new entry. Tapi rasanya cerita tak berapa nak fresh lah. Sebab ini sume cerita semalam ^_^ Kenapa dengan semalam ye? Balik ke sekolah? masuk sekolah balik ? Kenapa? Kenapa?

i wonder

Cerita sebenar yelah semalam kemas rumah. Oh entry hari tu ada kata yang rumah Cik Diba tengah renovate. Ya hampir 85% dah siap. Jadi semalam dok kemas-kemas sikit. Ya macam-macam khazanah jumpa oke. Itu kena tunggu next entry.

Nampak rumh bersepah tu =)
dalam proses mengemas lah ni 

Oh ya tak cerita lagikan kisah nya. HAHA maaf saudara saudari cikebom cikebom. Ok melalut ke laut dah ni =) Semalam dok kemas-kemas tetibe ada tetamu datang jenguk rumah. Oh mungkin dikira wat lawatan. Eh i think my house like rumah contoh. Sume dok belek-belek rumah (belek?) hehe. One of the makcik bagi salam and haruslah kita bersalaman right? Ya dan seterusnya makcik ni tanya "anak ke?" she ask Puan Ibu. Haruslah Puan ibu kata ye. Eh takkan tak mengaku anak kot. HAHAHA. And makcik ni tanya Cik Diba, "tingkatan berapa?" Me say ha! HAHA That's my face like i'm in secondary school. HAHA. Ya puan ibu dah gelak time tu. Oh ya well anak die sorang ni kan besaq takkan kot macam budak sekolah lagi. HAHA. And we decide to told this makcik the true story. Well this makcik was told me that " yeke? eh takpelah badan kecik." And i like wondering "eh kecik sangat ke aku ni?" HAHA. Hey dear i'm almost 21. That i really like budak-budak sekolah =)

ni muka time sekolah =)
i means this face nak amik result SPM =)
Eh kira sekolah lagi lah kan =)

hey that's i like almost 21 =)
My face so matured this time =)
Ya this is my new picture, new me ^_^
Am i look 17 or 21? u all can decide =)


p/s: Trully i love to be me =) 

0 luahan perasaan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo