topbella

Sunday, 17 February 2013

New Chapter

Assalammualaikum

Hai korang. First of all nak bagitau Cik Diba sekarang sudah berada di UUM. Ya hari Jumaat malam dah naik bas balik ke UUM dan sampai Sabtu pagi. Long journey oke. Sampai jer dekat tempat penginapan dah kena beratur depan ofis nak amik kunci. Aih ofis pon 1 hal dah tau students hari tu ramai yang balik boleh pulak buka lambat. Paling hebat hanya seorang staf jer kerja. Oh jadi lepas amik kunci haruslah bersiap sedia mengemas barang. Grr tension tengok stor simpan barang-barang tu. Penuh wei. Sampai terpaksa keluar kan barang-barang orang lain. Hoho. Maaf bebanyak lah ye. Dah abis kemas haruslah melelapkan mata.

Nampak dah pasang cadar dan seharusnya landing =)
krooh..krooh..
bhahahaha

Dan hari ni mulalah sesi ke kelas. Ya pembelajaran dah bermula. Haruslah masuk kelas sebab nak tengok lecturer tu oke dak? straight ke dak? hensem tak? cun tak? hahaha. Setakat untuk hari ni, aku rasa sume lecturer sangat ok. Tak tau lah kalau dah sampai pertengahan sem buat hal kan. Harap tak lah ye.

i choose bag pink for today =)
Oh hari ni tak sempat nak bergambar.
Jadi snap beg pon jadi lah kan =)

Kelas hari ni sume straight. Tak macam sem lepas banyak gap. Sem ni gap adalah 1 2 jam. Kira ok lah kan. =) Tadi nak p kelas baru terfikir "eh aku dah sem 4 lah. Sekejap lagi dah sem 5 dan 6." Aha kalau nak tau Cik Diba cuma 3 tahun jer. Jadi pejam celik pejam celik, eh tinggal 1 tahun lebih jer lagi. Wah2 wait ha donia kerja pasti kan ku gapai mu. Ahahaha =)

surprise gift from my roomate.
Tak lah surprise mana kan. Ahahaha
Oh haari tu my roomate balik kampung dia di Sarawak.
Jadi ni kira ole2 dari sana lah ni.
Oh thanks a lot dear =)

p/s: New sem, new chapter, old person =)



2 luahan perasaan:

super d0uble F :) said...

weyh,nak lagi sedap.tahun depan da habis blaja ! huahuahua ;)

Adibah Jumali said...

kan?
lepas tu dah fikir nak praktikal kat mana? oh my god

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo