topbella

Tuesday, 28 June 2011

Jom Join Giveaway Gadis Desa


Hari ni tetibe terbuka hari nak join GA. Eh rasanya first time kot join GA ni. Ni sume tergoda dengan syarat-syarat gadi desa yang simple benor ny. Korang nak join sila klik kat banner uh oke.






Syarat-syarat penyertaan :
  1. Buat entri khas bertajuk : "Jom Join Giveaway Gadis Desa"
  2. Nak follow or tak terpulang, tapi pastikan anda sentiasa update dengan sebarang perubahan GA nanti kalau-kalau ada penambahan penaja hadiah.
  3. Letak banner GA ni dalam entri dan linkkan ke entri ni.
  4. Sila LIKE page penaja hadiah *wajib iaitu : 
    1. Kraf Cinta
    2. Sweet Home Boutique
  5. Tag 2 orang rakan anda untuk join GA ni, pastikan mereka tahu.
  6. Dah siap tinggalkan URL entri anda kat ruangan komen ni.

Tarikh TUTUP GA ni ialah pada 31 Julai 2011 jam 11.59PM. Pemenang akan dipilih menggunakan number generator. 


Cik Diba tag kawan ni:
1. Wani

P/S: agak-agak nak tau hadiah korang g ler kat blog gadis desa eih.. Mintak-mintak ler bertuah. hahaha



2 luahan perasaan:

NURUL AINI NORAZMAN said...

thanx yunk join,.gudluck!! =))

Adibah Jumali said...

thankz dear

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo