topbella

Friday, 24 June 2011

Jom makan kek yang lazat

Tetibe hari ni Cik Diba nak wat entry pasal kek. Oke tau ramai yang suka makan kek kan. Jom tengok kek yang lazat ni.

uih kek bentuk otak. ada berani?

yang ni pon ada selera lagi??

uit ada yang nak keluar something dari mulut? kalau belum jom tengok lagi

OMG. kalau yang masih sanggup mai lah tengok lagi 1 kek ni

ok Cik diba stop sampai sini jer sebab nak ke toilet nak keluar kan isi hijau dari mulut.


P/S: sumber google

2 luahan perasaan:

haffizmohdnoor said...

euww.. selera orang nak makan macam tu siap ada tikus plak tu haha.. nice post :D

Adibah Jumali said...

hoho..
x tau lah dorg ni..
pelik2 jep

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo