topbella

Tuesday, 28 June 2011

Kasut zaman sekarang

Kalau sebut kasut jer Cik Diba memang suka betul. Aih kalau banyak nak jer wat duit tu beli kasut. Boleh lah wat koleksi 1 almari. Eceh, nampak benor suka membazir. Hahaha.. Ok hari ni Cik Diba nak korang tengok kasut yang korang tak pernah jumpa. Meh tengok


gambar 1: ni baru betul kasut beroda

gambar 2: agak-agak sayang kasut wat ler macam ni. Gerenti tak basah. comel jep :))

gambar 3: ha ni kan boleh selamat dari sebarang ancaman. Agak-agak ada ynag nak rompak uh sepak jer guna kasut ni

gambar 3: ha yang ni aku rasa melampau sangat design ny

gambar 4: ni cinderella pon tak sanggup nak pakai ok. 


P/S: ada yang nak beli ker kasut macam. Accept kalau korang ni ada spesis lady gaga. hoho (gamabr sumber google)

0 luahan perasaan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo