topbella

Tuesday, 17 July 2012

Telefon Berdering ring~ ring~

Assalammualaikum :)

Hype kawan-kawan. Bertemu lagi dalam entry hari ini. Cewah gaya nak pengacara je. Hoho. Sape ada tengok berita utama semalam. Cer bagitau. Mesti tak ramai kan? kan? kan? Oke meh2 Cik Diba bagitau berita paling top sekali pada pandangan Cik Diba ni.

Besaq kan?

Nampak tu adik-adik sekalian tahun depan boleh ler bergaya dengan henfon masing-masing pegi sekolah ye. Hamboi bertepuk adik-adik sekalian. Seronok korangkan dapat bawak henfon pegi sekolah. Untung korang. Lepas ni takde lah sport check kena rampas henfon sampai 1 plastik. Sebenarnya kalau ikutkan kebaikannya ada tapi keburukannya pon ada. Kebaikkannya bila korang balik parents lambat ambik boleh ler calling-calling kan. Pastu cikgu pulak agak-agak ada budak tak masuk kelas lepas rehat boleh call. HAHAHA. Tapi-tapi buruknya banyak jugak. Korang confirm dok songlap-songlap tengok henfon kan mase cikgu mengajar. Pastu boleh pulak sms dengan bopren girlpren korang kan kan kan. Paling best henfom korang confirm canggih kan. Mesti berfb + bertweet.  Makin rosak lah budak-budak sekarang. Hope lah cikgu korang nanti pakat-pakat kumpul henfon korang dalam kotak letak atas meja guru. :) Amacam idea aku. Hebat tak?

Ha! cuba terjadi macam ni? Apa cite?

p/s: hai, please call me back! (sape pernah hantar sms macam ni?)




0 luahan perasaan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Empunya Blog

My Photo
Adibah Jumali
Memiliki aset dimple termahal. Love to make people laugh and love to smile :-) Saya suka warna purple :))
View my complete profile
 
Cik Diba© Designed by: Compartidisimo